Hva du kan forvente av mote i 2022

Hvis det er en ting vi har oppdaget de siste årene, kanskje det burde være at å forhåndsinnføre noe nå er grunnleggende utenfor kortene. Alt i betraktning viser det seg, for alle våre spådommer så vel som oppløsninger, mønsterprognosen vår så vel som veldig nøye tenkt på anslag, at vi ikke virkelig har noen form for konsept hva som er rundt hjørnet.

Og selv om det hovedsakelig refererer til – vel, du vet, hva som helst – er det også sant for mote. Jeg mener, hvem hadde “Fendi så vel som Versace trekker en våpenhvile i Montagues-and-Capulets-nivå, samt overrasker oss alle med en felles samling (noe mindre overraskende) kalt Fendace” på deres bingokort for året?

Nei, jeg trodde ikke det.

Likevel liker vi fortsatt å ha det moro. Og jeg tror, ​​alle av oss sannsynligvis burde ha det mye mer enn noen gang. Når vi husker det, la oss se på fremtiden: hva, foreløpig, kan vi forvente i 2022?

Bilde ved hjelp av Vetements
Suksess

Med Demna som nå dedikerer sin tid til å koble historiske moteboliger med barnespill så vel som daterte tegneserier, trapper Guram Gvasalia – eller sidelengs, i det minste – på Guram Gvasalia, trapper opp i tillegg til å ta tømmene som innovativ regissør.

Som medgründer av det irreverente etiketten, er Guram ikke nettopp en ny avtale med i selskapet; Før dette trinnet så vel som Demnas offisielle avgang i 2019, var han administrerende direktør og hadde tilsyn med tjenesteavslutningen av merkevaren – som det ser ut til at han var ganske stor på. I motsetning til sin eldre bror, har Guram Gvasalia ingen formell trening i mote – for det formål er han kanskje ikke nytt blod på etiketten, men hans ansettelsesperiode har potensiell til å bringe friske øyne så vel som en ny tilnærming, gratis fra den type begrensninger som bare kan læres.

Bilde ved hjelp av Louis Vuitton
Andre steder vil Bape -skaperen Nigo, etter å ha dukket opp på Kenzo i fjor, vise oss hvordan hjemmets fremtid ser ut som i en verden uten etikettens skaper – som dessverre døde i 2020, selv om han sa opp sitt innovative regissør av etiketten I 1999-så vel som Post-Olivieira Baptista. Forvent mye mer kulturell så vel som motkulturell intertekstualitet samt i tillegg til partnerskap så vel som fremtredende kultur.

En annen på en lang liste, etter at Daniel Lees overraskelsesavgang fra Bottega Veneta i hale-enden av 2021, vil Matthieu Blazy’s besøk i innstillingen til innovativ direktør gi en fascinerende klokke. Med at Lee har mye mer eller mindre fullstendig gjenopplivet hjemmet med sitt “nye Bottega” -konsept, viser besøket av en innsider av Kering – Blazy som merkevarens tidligere stilregissør – et ønske om kontinuitet på etiketten. Imidlertid er det vanskelig å forestille seg at noen som ikke ønsker å sette sitt eget preg – spesielt når forgjengeren ble gitt så mye nyskapende lisens.

Og selvfølgelig, i Paris er vi på vei inn i det nye året i samsvar med nyheten om hvem som vil hente der Virgil Abloh – dessverre, så vel som så godt tidlig – slapp.

Gå ut av matrisen

Mønsteret for matriseinspirert mote-fra cyberpunk-støvler så vel som strøk til små solbriller-har holdt ut, om enn på forskjellige nivåer av popularitet, lenger enn ganske mye noen form for annen lignende sartorial kjepphest.

Faktisk har det gått nesten 20 år med tanke på at den tredje delen av den opprinnelige trilogien ble utgitt, så vel som franchisets kvelertak på mote (noen ganger skånsom, ofte en full-gass-kvelning) har ikke vist noen ekte indikasjoner på å forsvinne.

Likevel kan kanskje utgivelsen av oppstandelser – en fjerde episode i serien, noen atten år nå nede i linjen – være tilstrekkelig til å få folk til å tømme en knyttneve røde piller i tillegg til å spørre: “Vent, er det virkelig det jeg ser ut ? ”

Gå inn i Metaverse

Bare passende da, hvis matriseorientert mote kan være på metoden, at vi må få en øyeblikkelig erstatning. En som samsvarer mindre med sartorialånden til franchisen, så vel som mye mer med den faktiske fortellingen.

Gitt, det er noen få avgjørende detaljer som ikke heller stiller opp – nemlig desimeringen så vel som konvertering til batterisceller i menneskeheten med intelligente maskiner – men likevel, vi sprut inn til en 2022 som lover en utvidelse av digital verden Totalt med egne stiler så vel som trender, ubegrenset av mulighetene for fysisk design.

Det er vanskelig å forstå hvordan dette vil se ut siden reglene, der det er noen, er forskjellige. Men det vi vet, med den raske økningen av NFT -mote, så vel som Facebooks samordnede push for å markedsføre produktet, er at vi vil sjekke ut mye mer, så vel som mye mer fremskritt i innovasjonen, så vel som en Mye mer så vel som mye mer uforutsette stilalternativer å matche – tilrådelig eller på annen måte.

Bilde ved hjelp av adidas
Sartorial Sport

Med konsistent filtrering av streetwear til mote de siste årene,Vi opplever nå den naturlige progresjonen av den urolige fusjonen.

Det er sant at det knapt er nytt for sportsklærmerker – Adidas, din Nike, Puma, etc. – for å sette inn arbeidet når det gjelder å gjøre klærne deres bærbare utenfor den atletiske sfæren. så vel som sant også, selv på den reneste enden av det – merker som eksisterer, teoretisk sett, bare i det riket på et ekstremt teknisk nivå – etiketter som tilfredsstillende så vel som Ciele gjør situasjonen for å løpe ubeskjært i det kjølige lyset av dag.

Likevel ser det ekte gjennombruddet for 2022 ut til å komme fra mote selv; Et partnerskap i siste øyeblikk mellom Nike så vel som Comme des Garçons på slutten av dette året etter å ha vist oss akkurat hva som kan lages med mye mer enn litt utenfor-av-boksen tenking, så vel som Pradas fortsatte arbeid med Adidas bærer nå til slutt frukt når det gjelder stil.

Dette er selvfølgelig ikke en uttømmende liste. Og selvfølgelig forblir fremtiden uskrevet. Likevel er dette bare noen ting å se etter i de tolv månedene fremover; Et år som utvilsomt vil bringe sine egne overraskelser.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.